Jamf Setup is een app voor mobiele apparaten waarmee eindgebruikers snel een mobiel apparaat kunnen instellen en configureren. Jamf Reset is een app voor mobiele apparaten waarmee eindgebruikers snel een apparaat kunnen resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Wanneer deze apps voor mobiele apparaten samen worden gebruikt in een omgeving met gedeelde apparaten, kan de eindgebruiker apparaten snel en naadloos voorbereiden

voor de volgende gebruiker.

Om implementaties van gedeelde apparaten verder te vereenvoudigen en te beveiligen, ondersteunen Jamf Setup en Jamf Reset een workflow voor enkelvoudige aanmelding die implementaties van gedeelde apparaten vereenvoudigt en beveiligt. Met Single Login kunnen de Entra ID-identiteitsgegevens uit de cloud van een gebruiker worden gebruikt om een iOS- of iPadOS-apparaat direct draadloos en zonder interactie met de IT-afdeling te provisioneren of te de-provisioneren voor hun individuele behoeften.

Interesse in dit product of wil je meer informatie?

Bel, mail of maak een afspraak met ons Pro Services Team.

Creëer ticket: https://proservices.amac.nl/nl/support/tickets/new

Klant Portaal: https://proservices.amac.nl

Email: Proservices@amac.nl