Met Jamf Protect's service voor het filteren van internetcontent en het gebruik ervan (voorheen Data Policy) kunt u het datagebruik van uw bedrijf controleren en visualiseren. U kunt datalimieten, drempels en meldingen instellen voor zowel binnenlands als roaminggebruik. U kunt ook inhoudsfiltering toepassen en de toegang tot specifieke apps, sites en services op gebruikersapparaten blokkeren.

Deze service kan worden geïmplementeerd op beheerde iOS-, iPadOS- en Samsung Android-apparaten met de Jamf Trust-app. U kunt implementeren op onbeheerde apparaten van dit type met een deelbare link, en ook op andere Android-, macOS- en Windows-apparaten.