Waarom Jamf Protect?

Mac-eindpuntbeveiliging en mobiel beveiligingsbeheer van een leider in Apple-beheer

Apple bouwt een van de veiligste kant-en-klare platforms op de markt. Maar hackers houden van een uitdaging, en de snelle groei en acceptatie van Apple in de onderneming maken Apple-apparaten een aantrekkelijk doelwit.

Beveiliging die altijd aanstaat maar nooit in de weg zit.

Jamf Protect is gebouwd met native Apple-frameworks om ervoor te zorgen dat de CPU en de levensduur van de batterij niet worden beïnvloed terwijl het actief is. Apparaat brede inhoudsfilters en web filters helpen een acceptabel gebruiksbeleid af te dwingen en houden uw gebruikers weg van risicovolle sites en inhoud. Het voorkomt ook dat ze toegang krijgen tot beperkte inhoud, via elke app of browser.

Jamf Protect maakt het eenvoudig om op incidenten te reageren door schadelijke software te isoleren, ongewenste bestanden uit te wissen en apparaten automatisch weer in een vertrouwde staat te krijgen, zonder downtime voor de gebruiker.

Verbeterde eindpuntbeveiliging voor Mac

Jamf Protect verbetert de ingebouwde beveiligingsfuncties van Apple door de zichtbaarheid, preventie, controle en herstelmogelijkheden te vergroten.

Volledige ondersteuning op de releasedag

Upgrade uw apparaten volgens uw planning, niet die van ons. We gebruiken de Apple endpoint security API in macOS en andere native frameworks in macOS en iOS om dezelfde dag ondersteuning te bieden voor de nieuwste Apple software en hardware.

Detecties en waarschuwingen

Realtime detectie van kwaadaardige applicaties, scripts en gebruikersacties.

Jamf Protect's endpoint security voor Mac past zich aan uw omgeving aan en minimaliseert de risico's voor uw gebruikers, endpoints en bedrijfsgegevens, waardoor zorgen op Mac en mobiele apparaten worden gesignaleerd.

Gedragsanalyses identificeren verdachte of kwaadaardige activiteiten.

Aangepaste analyses passen de analyses van Jamf Protect aan uw unieke behoeften aan.

Met bedreigingsjacht kunt u op bedreigingen jagen die specifiek gericht zijn op uw omgeving.

Het MITRE ATT&CK-framework brengt activiteiten in kaart door middel van kernanalyses.

Threat Prevention

Endpoint-beveiliging voor Mac gaat verder dan malware bescherming: zit hackers op de hielen.

Jamf Protect plaatst niet alleen bekende malware, adware en ransomware in quarantaine; het voorkomt dat sommige onbekende bedreigingen worden uitgevoerd. Het vergrendelt ook commando- en controleverkeer (C2) en risicovolle domeinen. Dit voorkomt zero-day phishing-aanvallen en communicatie met kwaadwillende servers.

• Moderne Mac en mobiele eindpunt beveiliging.
    Elke aanval vormt een risico voor uw bedrijfsgegevens - laagbeveiliging door de gebruiker, het eindpunt en uw netwerkactiviteit te beschermen.

• Verwijderbare opslagcontroles helpen gegevensverlies te voorkomen.

• Geavanceerde machine learning en engine voor bedreigingsinformatie MI:RIAM identificeert en voorkomt zero-day phishing-aanvallen.

• In-netwerkbeveiliging blokkeert ransomware, cryptojacking en kwaadwillende domeinen in realtime voordat ze invloed hebben op apparaten.

• Dankzij real-time inzichten in risico's kan IT geautomatiseerde mitigerende beleidsmaatregelen configureren.

• Online privacywaarborgen met codering beschermen tegen het verzamelen van persoonlijke gegevens en phishing.

• Geavanceerde privacy functies zorgen ervoor dat de beveiliging geen inbreuk maakt op de persoonlijke privacy van uw gebruikers.

• Apparaatbeveiliging beschermt alle apparaten, of ze nu eigendom zijn van het bedrijf of BYOD.

• Inhoudsfiltering op het apparaat maakt gebruik van technologie van Apple om inhoud rechtstreeks te filteren op iOS- en iPadOS-apparaten die onder toezicht staan.

Bewaken en herstellen

Gedetailleerde inzichten in eindpunt activiteit:

• Jamf Protect's mobiele beveiligingsbeheer en Mac-eindpunt bescherming biedt:
    Apparaat status en naleving: ontvang onmiddellijke waarschuwingen wanneer apparaten afwijken van uw
    OS-hardening-configuraties.

• Zichtbaarheid van macOS-beveiligingstools: activiteit in één oogopslag en updates voor ingebouwde macOS-beveiligingstools zoals XProtect, Gatekeeper en MRT.

• Unified log forwarding: een aanpasbare feed van Unified Log-gegevens van macOS naar uw systeem-of-record voor zichtbaarheid en naleving.

• CIS-benchmarks: dwing en bewaak een veilige basislijn voor naleving van CIS macOS-benchmarks.

• Apparaat risico: bewaak de algehele dreigingsstroom en krijg inzicht in de risicopositie van uw gehele vloot.

• Krachtige respons: voer incident respons handmatig uit of automatiseer workflows met Jamf Pro: de tool die IT al gebruikt om Mac te beheren.

Voldoe aan en handhaaf de nalevingsvereisten.

Realtime zichtbaarheid: bekijk compliance- en endpoint-telemetrie-activiteitsgegevens in Jamf Protect. Data-analysetools stellen IT- en beveiligingsteams in staat om problemen onmiddellijk te onderzoeken, te beperken of op te lossen als dat nodig is.

Naleving van regelgeving: stem uw implementatie out-of-the-box af op de CIS-benchmarkingstandaarden.

App Insights: monitor op de aanwezigheid van niet-conforme of risicovolle apps die organisatie- of persoonlijke gegevens in gevaar kunnen brengen.

App-integraties

Bereik een hoger niveau met app-integraties, API-toegang en meer.

Jamf Protect en Jamf Pro werken met apps die je al kent en vertrouwt.

We minimaliseren het risico door te rapporteren aan uw SIEM, het authenticatieproces van uw onderneming te beheren via uw Identity Provider (IdP) en gezondheidsgegevens van het eindpunt weer te geven op aangepaste dashboards.

Breid Protect uit met meer mogelijkheden.

Ontgrendel krachtige workflows door Jamf te combineren met oplossingen van derden van Jamf Marketplace. Breid real-time meldingen uit naar uw smartphone of andere mobiele apparaten. Stuur rijke Apple-eindpuntgegevens door naar uw SIEM of EDR om de meest uitgebreide gegevensvisualisatie te bieden.

Biedt krachtige API-toegang.

Integreer Jamf Protect in aangepaste tools en workflows met een robuuste API die GraphQL gebruikt. IT-beheerders en InfoSec kunnen eenvoudig inhoud opvragen en wijzigingen aanbrengen om de unieke behoeften van uw organisatie te ondersteunen.