Jamf School of Jamf Pro: Wat past bij jou?

Niet alle scholen hebben dezelfde technische behoeften. Daarom zijn er twee oplossingen om Apple onderwijstechnologie te beheren: Jamf Pro en Jamf School. Ze bieden allebei een schat aan leermiddelen. Ze kunnen allebei grote implementaties en geavanceerde configuraties aan. Dus hoe bepaal je welke geschikt is voor jouw school?

Jamf School

De meeste scholen of scholengroepen zullen baat hebben bij Jamf School. Het is tenslotte speciaal gebouwd met onderwijs in gedachten. Naast de eenvoudige, intuïtieve webgebaseerde interface waarvoor geen IT nodig is, biedt Jamf School dankzij de onderwijsspecifieke focus iets meer onderwijsspecifieke tools dan Jamf Pro. Hoewel de interface eenvoudig en gestroomlijnd is, kunnen de mogelijkheden van Jamf School achter de schermen de meeste behoeften aan, zelfs voor grote en complexe scholen of scholengroepen.

Jamf School-apps.

Hoewel je in Jamf Pro een groot aantal op onderwijs gerichte apps en functies kunt aanbieden, gaat Jamf School dieper in op een aantal van deze tools met opties zoals het ontgrendelen van wachtwoorden, attentieschermen voor gebruik in de klas als leerlingen niet geconcentreerd zijn, het maken van subgroepen en door de leerkracht gemaakte klassen.

Jamf School Teacher (ook beschikbaar op Jamf Pro)

In combinatie met Apple Classroom kunnen leerkrachten met de Jamf School Teacher-app websites, apps en camera's beperken. Leerkrachten kunnen ook rechtstreeks communiceren met leerlingen en lessen verspreiden via hun apparaten.

Jamf School Parent (ook beschikbaar op Jamf Pro)

Ouders kunnen met Jamf School Parent het gebruik van apparaten beperken tot specifieke tijden gedurende de dag en een melding ontvangen wanneer een kind naar school gaat of thuiskomt.

Jamf School Student

Met deze app kunnen studenten hun eigen apparaten instellen, communiceren met leerkrachten en documenten opslaan.

Jamf Assessment (ook beschikbaar op Jamf Pro)

De app Jamf Assessment biedt scholen een eenvoudige methode om examens op afstand te surveilleren.

Interesse in dit product of wil je meer informatie?

Bel, mail of maak een afspraak met ons Pro Services Team.

Creëer ticket: https://proservices.amac.nl/nl/support/tickets/new

Klant Portaal: https://proservices.amac.nl

Email: Proservices@amac.nl