Klein IT-team? Geen IT-team?

Beheer van mobiele apparaten van Apple (MDM)

Het kan tijdrovend werk zijn.

Jamf Now is de gemakkelijkste manier om Apple-apparaten te beheren voor groeiende kleine en middelgrote bedrijven, die zelf de configuraties en het beheer willen uitvoeren.

Met de beheersoftware voor mobiele apparaten van Jamf Now voor kleine bedrijven kun je Apple-apparaten binnen enkele minuten instellen, beheren en beveiligen. Amac Pro Services kan je hierbij een vliegende start geven en de omgeving implementeren.

Manage

Geen gedoe meer.

De beheersoftware voor mobiele apparaten van Jamf Now voor kleine bedrijven vereenvoudigt het allemaal.

App-distributie

Koop apps via Volume Purchasing van Apple, onderdeel van Apple Business Manager, en distribueer ze draadloos. Door ongebruikte apps opnieuw toe te wijzen, blijft je investering voor je werken en is er geen Apple ID vereist.

E-mail configuratie

Configureer automatisch zakelijke e-mailaccounts op al je Apple-apparaten. Jamf Now ondersteunt Microsoft Exchange, Google Mail, Office 365 en alle IMAP- of POP-e-mailaccounts.

Zero-Touch-implementatie

Til de implementatie naar een hoger niveau met Apple's Automated MDM Enrollment, onderdeel van Apple Business Manager. Door Jamf Now te gebruiken met zero-touch-implementatie kunnen gebruikers binnen enkele minuten aan de slag met een volledig geconfigureerd apparaat - zonder het ooit aan te raken!

Blauwdrukken.

Efficiëntie op zijn best. Begin met een blauwdruk om een groep apparaten aan te passen en specifieke apps, beperkingen en instellingen te implementeren. Stel aanvullende blauwdrukken in om andere apparaten met verschillende configuraties te ondersteunen.

Beheren

Besteed je kostbare tijd aan het opbouwen van succes, niet aan het beheren van Apple-apparaten.

De beheersoftware voor mobiele apparaten van Jamf Now voor kleine bedrijven heeft alles wat je nodig hebt.

Voorraadbeheer

Houd uw apparaten eenvoudig bij. Filter op apparaat details zoals apparaat toewijzingen, informatie over besturingssystemen, serienummer, toegepaste instellingen of geïmplementeerde apps.

Asset Tag

Koppel uw fysieke inventaris aan uw digitale administratie. Gebruik aangepaste velden voor het taggen van relevante details.

OS-updates

Beheer updates van het besturingssysteem voor geautomatiseerde inschrijving voor mobiel apparaatbeheer met deze krachtige functie. Werk een enkel apparaat bij of push OS-updates naar alle apparaten.

Single app-modus

Vergrendel uw iOS-, iPadOS- of tvOS-apparaat onder toezicht in één app voor een specifieke behoefte, bijvoorbeeld voor een verkooppunt of een kiosk.

Custom Apps

App-implementatie en -beheer voor elke iPad- en iPhone-app die uw team nodig heeft, zelfs apps op maat die intern of door derden zijn ontwikkeld.

Aangepaste profielen

Geniet van het extra voordeel van onbeperkte configuraties zonder de eenvoud van Jamf Now Blueprints op te offeren.

App Packages

Breng uw Mac-beheer naar nieuwe hoogten met pakketimplementatie, ongeacht of de app in de App Store of ergens anders te vinden is.

Self Service

Verbind gebruikers met de App Store en apps van derden met een on-demand Mac App-catalogus. Gebruikers kiezen uit vooraf goedgekeurde apps, met directe toegang tot de bronnen en tools die ze nodig hebben om productief te zijn.

Wachtwoord synchronisatie

Houd Mac-wachtwoorden gesynchroniseerd met cloudreferenties: een enkele identiteit verbindt gebruikers veilig met wat ze nodig hebben. U kunt zelfs wachtwoordbeleid afdwingen vanuit Microsoft Azure AD en Okta.

Secure

MDM-beveiliging helpt je 's nachts beter te slapen.

Preventie van malware. Mac-specifieke malware-aanvallen nemen toe, maar kleine en middelgrote bedrijven kunnen die uitdaging aan. Jamf Now helpt voorkomen dat schadelijke software en andere bedreigingen op uw Mac-apparaten worden uitgevoerd.

Vereiste toegangscode

Wees gerust in de wetenschap dat uw apparaten versleuteld zijn en dat uw gegevens veilig zijn.

Schijfversleuteling

Versleutel de volledige schijf op een Mac met FileVault om uw gegevens te beschermen met versleuteling op bedrijfsniveau. Bewaar uw herstelsleutels - u weet nooit wanneer u ze nodig heeft.

Beperkingen

Met Mac-, iPad-, iPhone- en Apple TV-beperkingen kun je de voorkeuren voor je geregistreerde Apple-apparaten beheren. Pas de instellingen op alle geregistreerde apparaten aan en kies uit verschillende aanvullende beperkingen.

Lost Mode

Schakel een kwijtgeraakte iPad of iPhone uit en lokaliseer deze zonder de privacy van een werknemer in gevaar te brengen. Tijdens de Verloren-modus geeft het uitgeschakelde apparaat een aangepast vergrendelschermbericht weer en toont het de locatie.

Vergrendelen of wissen op afstand

Zorg ervoor dat verloren of gestolen apparaten geen beveiligingsbedreiging worden. Schakel het apparaat uit totdat de toegangscode is ingevoerd, of wis alle gegevens op afstand.

Verificatie in twee stappen

Telkens wanneer u zich aanmeldt, voert u zowel uw wachtwoord als een beveiligingscode van uw mobiele telefoon in om deze optionele beveiligingsfunctie te gebruiken, die een extra beschermingslaag en gemoedsrust toevoegt.