Health Check

Om het jaar digitaal goed te starten biedt Amac Pro Services de Summer Health Check aan. Heb je hulp nodig met het voorbereiden van het nieuwe jaar van je bedrijf of school? Of is het fijn dat er iemand meekijkt, om te beslissen of het systeem nog wel voldoet aan je wensen? Amac Pro Services helpt jouw bedrijf of school hierbij.

Vraag de Health Check nu aan!

Mail: proservices@amac.nl
Bel: 088 - 027 19 11

Wat biedt de Health Check?

Met de Health Check ben je verzekerd dat alle Apple-producten en oplossingen op jouw school of bedrijf op de juiste manier werken. Ook detecteren we potentiële problemen in een vroeg stadium en koppelen we deze terug voordat ze daadwerkelijk impact hebben. Heb je behoefte aan incidentele support? Dan is Pro Support Remote of Pro Support On-Site iets voor jouw school of bedrijf.




Incidenteel support nodig? Wij staan voor je klaar!

Amac Pro Services ondersteunt je op afstand of op locatie bij het optimaliseren van jullie Apple-producten. We helpen je bij problemen en vragen over macOS, iPadOS en tvOS. Maar ook bij onduidelijkheden met je back-up, MDM en/of netwerk kun je bij ons terecht.


Hulp op afstand

Pro Support Remote

Amac Pro Services ondersteunt je op afstand in het optimaliseren van jullie Apple Business / School omgeving en hulp in je klas. We helpen je bij vragen over Mac, iPad en Apple TV en we begeleiden je ook graag bij Apple School / Business Manager, MDM-oplossingen en Apple-apps zoals Klaslokaal en Schoolwerk.

Direct hulp nodig?

088 - 027 19 11
Bereikbaar van 8:30 u. tot 17:30 u.


Hulp op locatie

Pro Support On-Site

Kom je er zelf niet uit en is Apple-support op locatie gewenst? Dat kan uiteraard. Ons team inventariseert telefonisch of via mail wat het probleem is en samen plannen we een moment in om bij jou langs te komen. Dit kan periodiek of eenmalig.

Maak een afspraak

Proservices@amac.nl
088 - 027 19 11