Je wilt geen gedoe met je digitale werkplek. Het moet gewoon werken. Maar wanneer je tóch hulp nodig hebt, staan we bij Amac Pro Services graag voor je klaar. Op afstand, maar ook bij jou thuis of op kantoor. Ons Amac Pro Services team biedt technische ondersteuning voor zzp'ers, het mkb en enterprise-klanten. Voor iedere branche en iedere doelgroep hebben we de juiste oplossing voor support.

Meld je aan voor Pro Support Membership

Vul het formulier in op de volgende site: https://pro.amac.nl/pro-support-voor-bedrijven/ en klik op 'Verzenden'. Direct hierna ontvang je onze Pro Support-app.

Na installatie kan je de Pro Support-app 30 dagen kosteloos gebruiken. Wij nemen na het invullen van het formulier binnen 7 dagen contact met je op om kennis te maken en de keuze voor het juiste pakket te bepalen.

Hoe werkt het Pro Support Membership?

Jouw systeem monitoren wij via de Pro Support-app. Na installatie zal deze app om het uur de status van jouw Mac en eventuele problemen controleren. De resultaten van elke controle geeft de app automatisch door aan Amac Pro Services. Potentiële problemen detecteren we in een vroeg stadium en koppelen we terug voordat ze daadwerkelijk impact hebben. En andersom kan jij, met twee klikken in de app, in contact komen met Amac Pro Services.

Pro Support Remote

Onze support op afstand gaat eenvoudig in zijn werk. Middels een speciale app controleren we jouw Mac en zien wij meestal direct waar het probleem vandaan komt. Hierna komen we met een plan om het probleem aan te pakken.

Direct hulp nodig?

088 - 027 19 11

Pro Support On-Site

Kom je er zelf niet meer uit en is Apple-support op locatie gewenst? Geen probleem. Ons team inventariseert telefonisch of via mail wat het probleem is en samen plannen we een moment in om bij jou langs te komen. Dit kan periodiek of eenmalig.

Maak een afspraak

Proservices@amac.nl