-

De Jamf 100-cursus is de eerste van vele die worden aangeboden om je kennis van Jamf-producten te vergroten.

Er zijn vijf onderdelen in deze cursus:

1. iOS-kerncompetenties
  2. macOS Kerncompetenties
  3. Jamf Pro-installatie en infrastructuur
  4. Apparaatbeheer
  5. Computer management

Lesopbouw:

• Doel: een uitspraak of uitspraken over de inhoud van de les.
  • Video: een visuele demonstratie van inhoud.
  • Belangrijkste punten: een samenvatting van de inhoud die in de video wordt behandeld.
  • Review: begripsvragen om de lesinhoud samen te vatten.
  • Praktijk: oefeningen om de informatie uit de les toe te passen in een niet-productieomgeving.
  • Bronnen: koppelingen naar les gerelateerde inhoud.
  • De Jamf 100-cursus is in eigen tempo. Hierdoor kan inhoud op elke snelheid en in elke volgorde worden behandeld.
  • Het Jamf Certified Associate-examen kan worden gekocht op training.jamf.com.

Course: https://learn.jamf.com/nl-NL/bundle/jamf-100-course-current/page/Welcome.html