Gebruik deze methode als je je Mac wilt enrollen in Jamf wanneer je per e-mail een uitnodigingslink hebt ontvangen.

Klik op de link in de mail die je hebt ontvangen.

De browser opent; klik op Sta toe om het profiel te downloaden dat je nodig hebt om de computer uit te rollen:

Nadat het profiel is gedownload ga je naar 'Systeemvoorkeuren/instellingen' -> 'Privacy en beveiliging'

Scroll helemaal naar beneden en klik op 'Profielen' of gebruik de zoekbalk en tik in Profielen:

In het volgende venster, dubbelklik op 'MDM Profile', er opent een nieuw venster. Klik 'Installeer':

Er opent nogmaals een nieuw venster, klik 'Installeer':

In het volgende venster, geef je computerwachtwoord op en klik op 'Schrijf je in':

Er worden nu enkele profielen gedownload en wordt je Mac uitgerold.

Schakel de Mac niet uit voor het proces klaar is.