Kom je er zelf niet meer uit en is Apple-support remote of op locatie gewenst? Geen probleem. Ons team inventariseert telefonisch of via mail wat het probleem is en samen plannen we een moment in om te bellen of bij jou langs te komen. Dit kan periodiek of eenmalig.


Pro support voor bedrijven

Bedrijven kiezen vaak voor Apple-producten omdat ze eenvoudig in gebruik zijn en weinig support nodig hebben. Toch zijn er situaties waarin technische ondersteuning wenselijk is. Bijvoorbeeld om een acuut probleem op te lossen of juist proactief de IT beter in te richten om op voorhand problemen te voorkomen. In al deze scenario's staat Amac Pro Services voor je klaar.



Pro support voor het onderwijs

Apple-producten lenen zich bij uitstek perfect voor het onderwijs. Of het nu gaat om MacBooks, iPads of Apple TV's. Deze devices zijn eenvoudig voor het onderwijs in te richten en te beheren. Toch merken wij vaak dat er technische ondersteuning gewenst is. Tijdens de voorbereidingen in de zomervakantie of wanneer er een nieuwe klas 'live' gaat. Zijn er deze of andere problemen op school? Amac Pro Services is er voor je.


Maak een afspraak

Klant Portaal: https://proservices.amac.nl 

Email: Proservices@amac.nl 

Telefoon: 088 027 1911

 Remote client: 


Download Pro Support