Amac Pro Services implementeert Jamf Connect op maat met alle gewenste configuraties.

Dit kan zowel remote als op locatie. Maar wat is nou eigenlijk Jamf Connect?

Houd gebruikers beschermd en productief.

Een traditionele netwerk VPN is nu zeldzaam; mobiele medewerkers hebben behoefte aan vrijheid van binding met on-prem Active Directory's.

Maar apparaten die tussen netwerken roamen en voortdurend opnieuw verbinding maken met verouderde VPN's, zijn niet veilig. Ze leveren ook een slechte gebruikerservaring op.

Customized Jamf Connect login scherm:

Mac-wachtwoord synchronisatie en account inrichting

Zero Trust-netwerktoegang (ZTNA)

Met Jamf Connect kan een gebruiker zijn apparaat uitpakken, aanzetten en toegang krijgen tot al zijn bedrijfsapplicaties en bronnen na aanmelding met een enkele set cloud identiteitsreferenties. Allemaal op een Apple-apparaat met privacybescherming van wereldklasse.

Waarom Jamf Connect?

Account aanmaken en authenticeren: creëer veilige accounts waarmee gebruikers direct aan de slag kunnen met een enkele set cloud identiteitsreferenties. Gebruikers hebben overal veilig toegang tot apparaten en bronnen, met de extra bescherming van multi-factor authenticatie.

Identiteitsgericht beveiligingsmodel: alleen geautoriseerde gebruikers kunnen verbinding maken. Ze profiteren van consistente beleidshandhaving in datacenters, clouds en SaaS-applicaties. Single sign-on (SSO) elimineert certificaat beheer.

Risico bewust toegangsbeleid: verbeter de beveiliging door toegang te voorkomen voor gebruikers en apparaten die mogelijk zijn aangetast.

Snelle en efficiënte connectiviteit: krijg toegang tot zakelijke apps zonder de levensduur van de batterij te beïnvloeden. Jamf werkt op de achtergrond zonder de gebruikerservaring te verstoren.

Intelligente split-tunneling: zorg voor veilige zakelijke verbindingen terwijl niet-zakelijke toepassingen rechtstreeks naar het internet kunnen worden gerouteerd. Dit behoudt de privacy van de eindgebruiker en optimaliseert de netwerkinfrastructuur.

Maak ZTNA werkelijkheid.

Maar zakelijke VPN-vrijheid hoeft niet van de ene op de andere dag te zijn.

Begin met toegang op afstand, zodat gebruikers overal kunnen werken. Verhoog vervolgens de beveiliging en verminder de afhankelijkheid van een verouderde VPN in uw eigen tempo.

Bouw gedetailleerd toegangsbeleid om ervoor te zorgen dat alleen veilige apparaten toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en -gegevens.

Creëer toegangsbeleid voor individuele on-prem of SaaS-applicaties.

Zorg ervoor dat alleen vertrouwde gebruikers op veilige apparaten toegang hebben tot de specifieke apps die ze nodig hebben voor hun werk.

Zorg ervoor dat alleen vertrouwde gebruikers op veilige apparaten, zowel zakelijke als persoonlijke apparaten, toegang hebben tot de specifieke apps die ze nodig hebben voor hun werk.

Dit biedt zowel een betere ervaring voor eindgebruikers als meer veiligheid voor uw organisatie.